Cake Camp

Parallellt med mitt företag STHLM Bakery arbetar jag sedan många år som förskolelärare. Glädjen av att vara med barn och att baka kombinerades när jag lanserade mitt sommarläger CAKE CAMP STOCKHOLM sommaren 2020.

Det är ett dagsläger för små bagare. En veckas program då vi bl.a. bakar av hjärtats lust mest hela dagen. Lunch ingår och eftermiddagsfikat blir hembakat.

I början av kursen är det viktigt att barnen bygger en relation med varandra. Därför fokuserar vi i början på att etablera en god samhörighet mellan barnen genom sociala aktiviteter och samarbete. Det är ett bra tillfälle för barnen att umgås med varandra i ett nytt socialt och roligt sammanhang.

Under veckan kommer barnen lära sig bland annat baka cupcakes och en tårta från grunden. De lär sig hur man fyller tårtan med chokladfluff, täcker den med maräng smörkräm och dekorera den med sockerpasta. En hel dag kommer vi tillbringa tiden med att modellera en figur med modelleringspasta och även lära oss göra enkla blommor, blad osv. Vi kommer att fokusera på hur man läser, följer upp ett recept samt hur man planerar för att baka en tårta då det krävs minst tre dagar för att baka till exempel en födelsedagstårta.
I slutet av kursen får varje barn varsitt recepthäfte samt ett diplom.

PLATS:
Fresta prästgård.

DATUM:
Meddelas senare

ÅLDER:
Barn 7-12 år gamla.

ANTAL PLATSER:
10 st / grupp

PRIS:
2500 kr / barn (allt inkluderat)

SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 22 juni.

ANMÄLAN SKER VIA MAIL: mail@sthlmbakery.com